Huizhao Auto

Autobedrijf – Taxi – Luchthavenvervoer en transport

Taxi Huizha is al jaren een vertrouwd beeld in de regio Antwerpen U kunt er op rekenen dat wij 24 uur per dag voor u klaar staan. Bel of reserveer een taxi antwerpen online.

Bij Huizha maken we gebruik van nieuwe auto’s die met grote regelmaat worden onderworpen aan onderhoudscontroles. Zo kunnen wij zekerheid beloven aan onze klanten.

Taxi regio Antwerpen

Ons beleid staat garant voor kwaliteit en het veilig vervoeren van klanten tegen een schappelijke prijs. Uiteraard rijden wij uitsluitend met goed opgeleide en betrouwbare chauffeurs met een representatief voertuig.

Al onze chauffeurs zijn in het bezit van een chauffeurspas. Deze pas is een garantie voor betrouwbaarheid, uitgegeven door het Ministerie van Verkeer en waterstaat.

Huizha verzorgt verschillende soorten taxivervoer in de regio Breda waaronder de straattaxi ( reguliere taxi) en dat 7 dagen per week en 24 uur per dag.

Huizha is een familiebedrijf dat al sinds 1985 in de huidige vorm bestaat. Door tijdig op nieuwe ontwikkelingen in te spelen hebben wij ons al die jaren goed staande kunnen houden in de zeer veranderlijke taximarkt. Wij hebben kwaliteit, klantvriendelijkheid en veiligheid hoog in het vaandel staan.

ZAKELIJK VERVOER

Laat uw belangrijke klant op een professionele en discrete manier ophalen door een gediplomeerde chauffeur van Taxi Huizha.